Bloc-Compromís denuncia pintades a la Carrasqueta

Bloc-Compromís de Xixona vol denunciar les pintades de caràcter violent i ultradretà, que atempten contra la dignitat humana i contra la convivència, que es troben pels voltants del port de la Carrasqueta, el Pou del Surdo i el repetidor de televisió del cim. Per això, volem demanar a l’Ajuntament de Xixona que prenga les mesures necessàries per a esborrar-les o netejar-les i evitar que continuen decorant lamentablement un dels paratges més emblemàtics del nostre poble. Així mateix, també volem exposar que la tanca que rodeja i protegeix el repetidor està foradada i que cal reparar-la abans que es produïsca cap incident important.

Pou del Surdo

Pou del Surdo

Arxivat en: Xixona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *