Compromís per Xixona vol denunciar davant de l’opinió pública xixonenca la decisió de l’equip de govern del nostre poble de talar els arbres del parquet del carrer Nou. Si esta mesura ja és gravíssima per si, atés que suposa una pèrdua mediambiental i és un atemptat contra un dels espais més emblemàtics de la part alta del poble, encara ens sembla més trist que ho hagen fet sense informar de res els veïns.

Per això, Compromís per Xixona vol preguntar a l’Ajuntament quins són els motius per a haver dessocat eixos arbres i per què no se n’ha informat prèviament la població.

A més, encara que ja siga tard, també volem preguntar per què no s’han valorat unes altres opcions per a condicionar millor eixe parc, com ara canviar-ne els bancs, posar una tanca, repintar-lo i podar els arbres en comptes d’arrancar-los.

Finalment, també ens agradaria saber per què l’Ajuntament no destina recursos a actuacions més senzilles i menys costoses, però alhora molt importants, com mantindre net d’excrements i de brutícia el passeig de la Mandola.

Des de Compromís per Xixona, volem expressar la nostra rotunda oposició a esta manera d’actuar, més pròpia d’altre tipus de règims en què els dirigents poden fer i desfer al seu lliure albir.