Compromís per Xixona vol aportar el seu granet d’arena per a fer de Xixona un poble més habitable, més net i per a tots. Per això, llancem la campanya “Canyaeta… peixet, arreglem Xixona!”, que té com a objectiu millorar eixes xicotetes coses que moltes voltes es queden sense arreglar durant massa temps: muntons d’enderrocs, racons plens de brutícia, clots a l’asfalt, pintades, carrers sense pas-zebra, etc.

Per a fer-ho, hem posat a l’abast de tots els veïns de Xixona la web http://xixona.compromis.net/canyaeta-peixet/, que a hores d’ara ja replega un grapat de suggeriments i on anirem penjant totes les fotos i els textos que els xixonencs i les xixonenques ens envieu al correu xixona@compromis.net.

JoanPer al secretari local de Compromís per Xixona, Joan Arques, “amb esta campanya el que volem aconseguir és ser la veu de la gent del poble, que vegen que Compromís vol ajudar-los a resoldre els seus problemes quotidians, perquè els seus problemes són els de tots”. De fet, el propòsit de la campanya és reivindicar solucions per a qüestions senzilles, que es poden arreglar fàcilment i sense grans costos addicionals per a l’Ajuntament. Periòdicament, a mesura que anem recopilant suggeriments, els presentarem a l’equip de govern municipal i intentarem que els duguen a terme.