El pròxim dijous, 22 de maig, el candidat de Compromís i de Primavera Europea al Parlament Europeu, Jordi Sebastià, vindrà a Xixona per a presentar-nos les propostes que el nostre partit planteja per a estes eleccions.

La visita consistirà en els actes següents:

  • 12.30 h. Passejada i repartiment de material electoral pels principals carrers de Xixona (la Plaça, el Vall i el carrer Alacant).
  • 13.00 h. Reunions de treball a la Societat El Trabajo amb representants de l’Associació de Comerciants de Xixona i de la indústria del terró.
  • 13.45 h. Roda de premsa i acte obert al públic, també a El Trabajo, per a presentar les principals propostes programàtiques de Compromís i de Primavera Europea, amb una atenció especial a la nostra posició sobre la incineradora de Pedra Negra.
  • 14.15 h. Ruta de tapes pels establiments dels carrers més cèntrics del poble, que qualsevol veí podrà aprofitar per a plantejar qüestions al nostre candidat.

T’esperem! Si vols saber on ens trobem en un moment determinat, escriu-nos un mail a xixona@compromis.net i et respondrem immediatament.