Compromís per Xixona denuncia i lamenta que la sala d’estudi polivalent estiga tancada des del passat 1 de juliol.
Atesos els canvis en el calendari escolar produïts els últims anys (amb el desplaçament de la convocatòria de setembre a juliol) haver tancat la sala d’estudi el 30 de juny demostra una falta absoluta de sensibilitat respecte a les necessitats dels estudiants i un menyspreu cap a l’esforç que apliquen durant el curs acadèmic.
Compromís, com ja va fer arribar a diversos jóvens xixonencs en una reunió inicial per a constituir en els pròxims mesos un col•lectiu jove, es referma en la seua postura irrenunciable de defendre l’educació i la formació en totes les esferes, no només en les rendibles electoralment.
En este sentit, considerem que la corporació municipal hauria de donar suport decidit a totes les necessitats dels jóvens i, en concret i en este cas, dels estudiants, més encara quan es tracta d’una qüestió tan senzilla i poc costosa com mantindre oberta una sala d’estudis.
Per això, instem urgentment l’Ajuntament i la Regidoria d’Educació a reobrir la sala almenys fins que finalitze el període d’exàmens de juliol.