Amb una antelació de més de dos mesos per a la celebració d’una nova edició de la Fira de Nadal, Compromís per Xixona vol suggerir a l’Ajuntament que es valore habilitar l’àrea dels Bassons com a aparcament per als visitants que vinguen des de Tibi durant els dies de Fira. Als Bassons podrien cabre vora uns cinquanta cotxes, que es podrien organitzar amb l’ajuda de la policia municipal.

Atesa la certa llunyania respecte a la Plaça, Compromís també proposa que s’instal•len indicacions per a conduir els visitants a través de la part vella, amb parades obligades al castell i l’església vella, seguint una ruta que els duga pels carrerons laberíntics del barri vell i que desemboque en la Plaça.

A més, des de la coalició valencianista aprofitem per a demanar que es netegen a consciència tots estos carrers per a l’ocasió, ja que generalment estan bastant abandonats i molt bruts.

D’esta manera, segons el secretari local de Compromís, Joan Arques, “ajudaríem a resoldre el problema de la falta d’aparcament durant els dies de Fira i oferiríem una imatge molt més lluïdora i neta de Xixona, a més de revaloritzar la part vella i presentar-la com un important atractiu turístic”.