A falta de vora un mes per a una nova edició de la Fira de Nadal de Xixona, no sabem encara si l’Ajuntament prepararà algun operatiu que facilite l’aparcament als molts visitants que s’esperen, especialment als que vinguen procedents de Tibi. Un operatiu d’este estil és enguany encara més necessari, perquè a les poques places d’aparcament que per se hi ha a Xixona cal sumar les obres que estan tenint lloc al barri dels Ganduls.

En edicions anteriors de la Fira ja es van repetir situacions complicades, amb molts cotxes embotellats en el carrer Nou o el Raval (que són culs de sac molt difícils de travessar). Fins i tot, es van vore vehicles tractant d’aparcar endinsant-se per la partida d’Alécua (carrer d’Ibi), on tampoc és gens fàcil maniobrar per a canviar de sentit o estacionar el cotxe.

Per això, des de Compromís per Xixona volem demanar a l’Ajuntament que col·loquen senyals en les boques dels carrers Nou, Raval i Ibi per a indicar que són carrers sense eixida i amb molt poques places d’aparcament disponibles. Així mateix, suggerim que s’indiquen com a llocs d’aparcament preferents les places que hi ha davant de les fàbriques situades en la carretera de Castalla, a l’entrada del poble.