Ahir divendres, Compromís per Xixona va realitzar l’acte de presentació de la candidatura per a les eleccions municipals, en el qual van intervindre el candidat a l’alcaldia, Joan Arques, la número 3, Irene Sirvent, el portaveu, Juli Martínez i José Enrique Garrigós Asensi, en qualitat de membre més experimentat de la llista.

IMG_20150501_161400
D’esquerra a dreta de la imatge, Juli Martínez, Irene Sirvent, Joan Arques i José E. Garrigós.

Arques va centrar el seu parlament en la necessitat de generar un canvi a millor en l’Ajuntament i que Compromís és qui millor representa eixe caràcter positiu. Sirvent, en un discurs apassionat, va subratllar la gran disposició de tots els companys del col•lectiu i les ganes d’aportar pel bé del poble. Garrigós va destacar la il•lusió que destil•la tot l’equip i va valorar el gran paper que han tingut els joves en la configuració de la candidatura, mentre que el portaveu, Juli Martínez, va repassar les campanyes i actuacions impulsades per Compromís esta legislatura i va explicar algunes línies mestres del programa.

Entre els assistents a l’acte, hi havia l’exregidor Pep Arques i l’anterior candidat de Compromís, Amand Picó, entre altres. La llista definitiva de Compromís per Xixona està composta per Joan Arques, Juli Martínez, Irene Sirvent, Sofia Castaños, Paloma Picó, José E. Garrigós, Alícia Climent, Alícia Candela, Ángel Caballero, José Luis Gisbert, José Amestoy, Susana Barrachina, Ximo Cremades i, com a reserves, Juan Vicente Molina i Carolina Ferri.