La número 3 de la candidatura de Compromís per Xixona i responsable de l’àrea de Comunicació d’esta formació, Irene Sirvent, ha exposat hui algunes de les idees bàsiques que, en este àmbit, vol plantejar el partit valencianista.

Sirvent ha declarat que “per a Compromís, hi ha dos conceptes bàsics que volem que siguen la nostra senya d’identitat: la transparència i la comunicació. Per això ens hem dotat d’un marc ètic en què exposem el nostre compromís de ser absolutament transparents, de manera que, per exemple, no només farem públics els pressupostos de l’Ajuntament, sinó també l’execució d’eixos pressupostos”.

La número 3 de Compromís també ha incidit en la necessitat de millorar la comunicació amb els veïns i les veïnes de Xixona: “No és lògic que unes obres sorprenguen la gent un bon dia de matí. Ni és lògic que no s’explique per què es fan o quant han de durar. O que no s’informe immediatament de qualsevol circumstància que es produïsca al poble, com ara un tall en el subministrament d’aigua.”

En relació amb això, Sirvent ha afegit que la seua formació, si té responsabilitat de govern, crearà de seguida un compte oficial de l’Ajuntament en Twitter, “a fi que els xixonencs i les xixonenques puguen enterar-se de tot el que passa al poble i contactar directament amb l’Ajuntament per a comunicar qualsevol fet que hagen detectat, com ara un abocament d’enderrocs, alguna avaria, destrosses causades pel vent, etc.”

Irene Sirvent, núm. 3 de Compromís per Xixona, i Joan Arques, el candidat a l'alcaldia abans de la compareixença
Irene Sirvent, núm. 3 de Compromís per Xixona, i Joan Arques, el candidat a l’alcaldia abans de la compareixença