Compromís per Xixona reclama per registre més neteja al Salt i al camí del Salt

Compromís per Xixona ha presentat per registre per al pròxim plenari de setembre dos nous precs relacionats amb les condicions de neteja del paratge del Salt i del camí del Salt.

Pel que fa a l’estat del Salt, si bé sabem que des de l’equip de govern sovint defenen que està molt net, la realitat és que esta percepció no és unànime. Per això, demanem que l’Ajuntament ordene netejar-lo en profunditat almenys una volta per setmana, ja que, segons ens han informat diversos veïns, hi ha molta brossa i deixalles acumulades des de fa molt de temps. Fins i tot, ens han comunicat que hi ha uns claus ixents que poden ser molt perillosos per a qualsevol persona que els xafe.

salt06

Esta foto del Salt és del 20 de juliol d’enguany

El segon prec fa referència a l’inici del camí del Salt que es troba al costat de l’institut de secundària. A pocs metres, eixe camí passa a la vora d’un pont que està ple de runes, pintades, restes de fogueres, bosses de brossa, etc. Demanem a l’Ajuntament que ordene retirar totes eixes escombraries.

IMG_20150903_200205

Tant esta foto com la de la portada són del 4 de setembre d’enguany.

Consulta ací els dos precs: prec Saltprec camí del Salt

Així mateix, volem aprofitar este comunicat per a apel·lar de nou al civisme de la ciutadania. Respectar el nostre entorn és cosa de tots. L’Ajuntament deu assumir les seues responsabilitats, però cada persona, a títol individual, ha d’assumir també la seua. Si embrutem, si destruïm, si exterminem, les conseqüències les pagarem tots nosaltres i els nostres descendents.

 

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient, Xixona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *