Compromís per Xixona vol proposar a l’Ajuntament que adapte amb rampetes les voreres dels passos zebra del poble, a fi de fer-les accessibles per a cadires de rodes, carros de la compra, cotxets de bebé i bicicletes de xiquets.

En les imatges següents tenim un bon exemple de pas no adaptat: podem comprovar la dificultat que hi ha per a travessar el carrer Castalla per este pas zebra. Una de les voreres està a l’altura normal (entre 8 i 10 cm respecte al paviment), però l’altra, la que envolta la caseta de la llum, arriba inclús als 19 cm.

IMG_20150908_194632IMG_20150909_190335 (1)

Tenint en compte que este pas zebra representa l’únic itinerari possible per a les persones que vulguen anar al carrer Ibi, al Castell, etc., des de Compromís entenem que urgeix habilitar-lo adequadament, com també el pas que es troba un poc més amunt i que uneix la vorera amb la marquesina de l’autobús.

D’altra banda, també volem expressar la nostra incredulitat davant de la facilitat d’inundació de la vorera que es va fer entre l’escola Eloi Coloma i la guarderia, i que va significar que s’arrancaren els arbres que hi havia abans. Demanem a l’Ajuntament que inste l’empresa que va fer les obres a resoldre este problema sense cost per a les arques públiques. I en la mesura que siga possible, que tornen a plantar algun arbre.

IMG_20150819_195600