Ni llums per a vore el Castell, ni passos zebra per a anar a escola

Compromís per Xixona preguntarà en el plenari que tindrà lloc esta setmana per què tant el Castell, com la ronda de la Mandola, han estat completament a fosques durant tot el cap de setmana. El divendres dia 19 ens vam posar en contacte amb representants de l’equip de govern de l’Ajuntament per informar-los d’esta situació, però no van considerar oportú ni respondre’ns ni fer res per il·luminar de nou esta zona.

Per al portaveu municipal de la coalició, Juli Martínez, “esta circumstància no és comprensible, perquè ens hem gastat uns diners senyalitzant els itineraris turístics del poble i si algú haguera volgut visitar el Castell hauria pensat que entrava en Mòrdor“. A més, el portaveu ha subratllat que tot això deixa en molt mal lloc la política turística del consistori: “No es fa res per embellir el poble i fer-lo més atractiu, només promouen saraus i projectes megalòmans. En este sentit, este equip de govern s’assembla massa al PP de Camps.”

D’altra banda, Compromís també presentarà en el pròxim plenari un prec per tal que s’habiliten dos passos zebra en els carrers Sant Lluc i Sant Mateu, just abans de la intersecció amb el carrer Josep Maria Samper, el carrer del Col·legi Cristòfol Colom.

El regidor de Compromís, Joan Arques, ha afirmat que “Xixona ha de facilitar la vida als vianants. No té gens de lògica que no hi haja passos zebra en un itinerari seguit per molta gent per a dur els xiquets a escola. Pareix mentira que ningú ho haja vist fins ara i que hàgem de ser nosaltres, que com qui diu acabem d’arribar, els qui ho reivindiquem.”

IMG_20160221_195946 IMG_20160221_200026
Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient, Xixona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *