Compromís demana millores al barri de Sant Sebastià

Compromís per Xixona ha presentat per registre un prec per a reparar el mal estat en què es troben les zones verdes, de descans i de joc del barri de Sant Sebastià. Fa ja uns quants mesos, vam exposar les lamentables condicions en què es troba el parc infantil d’este barri. Però eixa denúncia no va servir de res, perquè, a hores d’ara, el parc continua igual.

A més, ara volem reflectir també l’abandó de l’altra àrea de descans d’este barri, format pels carrers Maria Dolors Miquel i Jaume d’Scals, i demanar a l’Ajuntament que prenga mesures per a millorar este entorn.

ss4 ss2

El regidor de Compromís, Joan Arques, ha criticat la deixadesa de l’equip de govern de PSOE i MX cap a algunes zones del poble: “No es tracta de gastar, sinó de cuidar. La part antiga o els barris perifèrics, com el de Sant Sebastià, també necessiten un manteniment i un mobiliari urbà en condicions.”

En este sentit, des de Compromís demanem que es netege i repare una font que no funciona, que se substituïsquen les papereres abonyegades, que es repinten els bancs tot rovellats, que es reparen les solsides dels murs i que es cullen les males herbes. En alguns casos són tan altes que, fins i tot, sobreïxen pels forats dels bancs.

ss3 ss1
Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *