Aprovada la moció de Compromís per a exigir el desdoblament de la CV-800 i l’eliminació de la Revolta de la Paella

El Plenari de l’Ajuntament de Xixona va aprovar per unanimitat la moció presentada per Compromís per Xixona per a instar la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori a dur endavant totes les gestions necessàries per a realitzar el desdoblament de la CV-800 i l’eliminació del tram conegut com la Revolta de la Paella.

La CV-800 és una carretera de titularitat autonòmica que permet la connexió entre Sant Joan d’Alacant i la pedania de la Sarga. El tram entre Mutxamel i Xixona suporta un trànsit molt elevat  de  camions:  els que transporten brossa cap a la planta de Piedra Negra i els que connecten els polígons industrials de Xixona. Esta gran densitat de trànsit pesat comporta embotellaments, cues i molts més riscos en la circulació.

Segons explica el regidor valencianista, Joan Arques, “som conscients que aquesta demanda l’han feta en el passat uns altres grups polítics i que mai ens han fet cas, però no podem permetre que decaiga la pressió que exercim des de Xixona. Per a Compromís, com per a tots els xixonencs, el desdoblament de la CV-800 suposaria una millora per a la qualitat de vida dels nostres veïns”.

El desdoblament de la CV-800 posaria fi a la incomunicació que pateix Xixona des de fa dècades. A més, afavoriria la instal·lació de noves empreses al polígon industrial de l’Espartar III i significaria un important impuls per al sector turístic i de la restauració, com a conseqüència directa d’unes millors comunicacions viàries.

Per altra banda, en el mateix plenari, Compromís per Xixona va plantejar els precs següents: que es millorara l’estat de les escales limítrofes al carrer del Safareig, que netejaren la mala herba del polígon de Segorb i que es repararen els forats del camí del Juncaret. Davant de la irada reacció de l’equip de govern per estos precs, Joan Arques ha subratllat que “no entenem que s’embromen perquè demanem que es millore l’estat del poble, nosaltres només transmetem les nombroses queixes dels nostres veïns. Més que queixar-se, haurien d’agrair-nos que estiguem fent-los una faena que els correspon a ells, que és recórrer Xixona i detectar tot el que s’ha d’arreglar”.

Arxivat en: Economia i Ocupació, Xixona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *