Davant de l’enrenou que s’ha alçat arran de la publicació en el diari Información que l’Ajuntament de Xixona tombarà la Casa Geralda per a construir dos pistes de pàdel, l’Executiva Local de Compromís per Xixona vol expressar que:

1. Vam ser l’únic grup que es va oposar a esta actuació per tres raons: no comptava amb l’informe patrimonial corresponent; implicava la tala de diversos pins d’edat considerable; i suposava un cost desorbitat (270.000 €).

2. Igual que estem a favor de millorar tots els serveis del poble (com ara el de la biblioteca), també estem a favor d’instal·lar pistes de pàdel, com diem en el nostre programa. Però pensem que s’han de fer en el lloc idoni i per un preu molt més ajustat.

3. Juntament amb el valor històric i cultural que té, el patrimoni de Xixona pot ser un actiu econòmic importantíssim si s’insereix en un projecte de poble que respecte i estime les seues arrels i, de retop, resulte atractiu turísticament.

Compromís, per tant, es referma en la postura que vam adoptar des d’un principi respecte a la Casa Geralda i les pistes de pàdel.

Compartim les declaracions del nostre regidor, Joan Arques, aparegudes hui en el diari Información:

http://www.diarioinformacion.com/alacanti/2017/02/14/compromis-reclama-ubicacion-pistas-padel/1860284.html