El Govern d’Espanya reconeix l’alta sinistralitat a la Carrasqueta, però no farà res

El Govern Central ha contestat per fi (fora de termini) a la bateria de preguntes formulades per Compromís des del Senat, a instàncies del grup municipal de la coalició a Xixona, sobre l’alta sinistralitat del Port de la Carrasqueta i altres vies de la comarca.

Segons ha explicat el senador Carles Mulet, “el Govern demostra amb dades estadístiques que efectivament es tracta d’una zona de gran concentració d’accidents, però es limita a donar per bones les mesures genèriques de la Direcció General de Trànsit”.

En l’enllaç següent teniu tota la informació i les dades:

Govern reconeix l’alta sinistralitat del Port de la Carrasqueta de Xixona però no contempla incrementar mesures 

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *