Compromís per Xixona demana la convocatòria de la Comissió de Seguiment de Piedra Negra

Compromís per Xixona demana la convocatòria de la Comissió de Seguiment de Piedra Negra amb la finalitat de conèixer tota la informació que ha aparegut en premsa, tant la publicada més recentment, com la de mesos anteriors.

El regidor Joan Arques ha preguntat en reiterades ocasions (28 de juliol, 9 setembre, 27 d’octubre de 2016 i 23 de febrer de 2017) durant la celebració dels plenaris sobre el funcionament i les incidències de la planta de reciclatge, sense una resposta satisfactòria.

Compromís vol recordar que està comissió no ha estat convocada almenys des del 2005 i que el PSOE governa des del 2007. Per això, volem instar a Més Xixona, que té responsabilitat en esta regidoria (Planta de Brossa), a demanar la convocatòria d’esta comissió. O que, tal com marca la llei, obligen l’alcadessa a convocar-la.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *