Compromís pregunta al plenari de febrer

En el passat plenari del mes de febrer, Compromís per Xixona va plantejar diverses preguntes a l’equip de govern de l’Ajuntament de Xixona.

En primer lloc, vam preguntar per les demores del reglament de la marca «Xixona, el lloc més dolç del món» i el plec de condicions del Pou de la Neu que, després d’un any no estaven acabats i, per tant, considerem que no s’ha fet una bona gestió per part de l’equip de govern.

Per altra banda, vam transmetre la nostra preocupació pel recent tancament de dos tendes (de roba i electrodomèstics) i vam recordar la negativa del PSOE a aprovar la nostra moció per a la creació d’una plataforma digital per als nostres comerços, que podia haver constituït una oportunitat per a sostindre’ls o impulsar-los.

També vam indicar una queixa d’un veí resident al carrer Ibi, que comunicava la falta de neteja del seu carrer des de feia més 4 setmanes. Tot i això, vam subratllar que fa molt poc de temps que tenim el nou plec de neteja amb una nova empresa, i això pot haver provocat eixe problema.

Una altra pregunta important la vam formular al regidor de joventut respecte a l’espai jove actual, que presenta una oferta d’activitats molt baixa per als nostres jóvens. Vam suggerir que caldria plantejar un nou espai jove, amb millor ubicació, millor mobiliari i més diversitat d’oci.

Per acabar, Joan Arques va traslladar a l’equip de govern que encara no s’ha convocat el Consell Econòmic i Social: «Caldria haver convocat el Consell Econòmic i Social de Xixona des de fa molt de temps, ja que és necessari conèixer quin model de poble volem i escoltar tots els actors principals: polítics, empresaris, sindicats, comerciants, treballadors…, en resum, tots els veïns i les veïnes de Xixona. Des de Compromís continuem apostant per un poble pròsper, verd, habitable, obert i emprenedor.»

 

 

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *