Compromís per Xixona presenta quatre esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat

Compromís per Xixona ha presentat, a través del diputat Joan Baldoví, quatre esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat per un valor conjunt de quatre milions tres-cents mil euros. En concret, els valencianistes demanen inversions a l’estat per a desdoblar la CV800, rehabilitar el nucli antic, consolidar les restes del Castell de Xixona i construir un pavelló esportiu.

Segons el regidor i secretari local, Joan Arques, “amb estes esmenes intentem pal·liar l’oblit sistemàtic que té l’estat cap als xixonencs i cap als valencians, que patim tant en la falta d’inversions com en un finançament profundament injust”.

Arques ha sigut l’encarregat d’explicar l’esmena principal que ha plantejat el seu partit: “El desdoblament de la CV800 és bàsic per a la indústria de Xixona. . Per això demanem que invertisquen dos milions d’euros en una primera fase.”

Per altre costat, el secretari d’Economia de l’Executiva Local de Compromís, Ángel Caballero, ha explicat la inversió de 1.000.000 d’ euros que demanen per a recuperar el nucli antic i 300.000 euros per a la consolidació de les restes del Castell de Xixona: “Esta inversió és necessària per a començar a revitalitzar el nucli antic, amb obres encaminades a millorar els albellons, incidir en la neteja i embellir i reverdir el barri. L’objectiu de Compromís és convertir-lo en un motor econòmic per a Xixona, perquè creem en el valor històric, cultural i turístic d’esta zona tan emblemàtica.”

Per acabar, el portaveu local, Juli Martínez,  ha indicat que “la construcció d’un pavelló esportiu és una demanda històrica del nostre poble, que s’ha de fer de la manera més idònia i adequada a les necessitats reals de Xixona i que ha de servir, per tant, per a impulsar la pràctica esportiva en la nostra població”.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *