Pavelló si, programa electoral també!

Compromís per Xixona lamenta que el canvi de postura de Més Xixona, soci de del PSOE, respecte a l’aprovació del pavelló, puga costar al poble més de 4 milions d’euros.

Des de Compromís volem subratllar que els partits polítics presentem un programa electoral per a fixar la nostra posició en les decisions més importants que ens afecten com a poble. Per exemple, construir un pavelló de 4 milions d’euros és una decisió prou important per a tindre-la clara i ben fixada en el programa electoral i no haver d’escudar-nos en una enquesta en línia a l’hora de prendre eixa decisió. Perquè els xixonencs i les xixonenques ja ens vam expressar el maig de 2015 i el programa de Més Xixona deia literalment: «Necessitem pistes cobertes. Però, han de costar més de 3 milions d’euros?»

Segons el regidor de Compromís, Joan Arques, «els programes electorals s’han de complir i els nous partits no ens hem de comportar com han fet tan sovint PP i PSOE. Embarcar-nos en la construcció d’un pavelló que costarà més de 4 milions d’euros, amb uns costos d’explotació i manteniment no coneguts, pot implicar hipotecar la sostenibilitat econòmica del poble. Per això és tan important que Més Xixona complisca el seu programa electoral.»

Des de Compromís proposem realitzar una diagnosi exhaustiva per a definir quin tipus de pavelló s’ajusta a les necessitats reals de Xixona i arribar entre tots els partits a un acord raonable. Considerem que un pavelló de 4 milions d’euros és una obra faraònica i que eixos diners es poden destinar a partides molt més prioritàries per a Xixona, com ara adequar la piscina del poliesportiu per a fer-la coberta, rehabilitar algunes de les zones més oblidades del poble, invertir en programes d’ocupació laboral o construir un centre de dia.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *