Paràlisi a l’Ajuntament

Compromís per Xixona crítica durament l’equip de govern (PSOE i Més Xixona) per la paràlisi de l’Ajuntament actual en tots els punts de vista.

No és comprensible que, començat el més de juny, l’equip de govern encara no haja presentat els pressupostos corresponents a l’any en curs. En contrast, Compromís va ser la primera formació que va fer aplegar les seues peticions, tant per als pressupostos, com per a les inversions financerament sostenibles. «A estes hores, no ens n’han dit ni pruna, a pesar que són peticions constructives i molt necessàries, com el clavegueram del carrer Bernat», afirma Joan Arques, regidor de Compromís per Xixona.

D’altra banda, Arques ha incidit en la falta de comunicació amb els components de la corporació: «ens hem hagut d’assabentar que a Xixona s’instal·larà una planta fotovoltaica per la premsa, l’alcaldessa no ha sigut capaç ni d’enviar-nos un Whatsapp. Este és el consens que promulgava durant la seva investidura?»

A més, des de Compromís denuncien la mala gestió d’este equip de govern, constatable en molts aspectes: «Només fan que publicitar noves infraestructures sense cap data d’instal·lació. Per què anuncien un museu quan només s’ha votat la petició de subvenció a la Diputació? Per què no diuen res de què ocorre amb les pistes de pàdel? Com es pot licitar el bar del poliesportiu el juny de 2018 quan va tancar el desembre de 2017?»

Igualment, Compromís mostra la seua perplexitat davant del canvi d’opinió de Més Xixona respecte a la construcció d’un pavelló esportiu valorat en 4 milions d’euros. «En el seu programa electoral de 2015, Més Xixona afirmava literalment que reivindicaven unes pistes cobertes, però s’oposaven a construir un pavelló de 3 milions d’euros. Sembla que, si és de 4 milions, ja els pareix bé», ha dit Arques.

Finalment, el regidor valencianista ha recordat a l’equip de govern que de nou estan incomplint la Llei de transparència per la falta de resposta a la informació demanada: «En 2017 ja vam haver de reclamar directament al Consell de la Transparència i no voldríem haver de tornar a fer-ho.»

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *