Falta de transparència

Compromís per Xixona ha criticat la “falta de transparència” del Govern Municipal (PSOE i Més Xixona) per no facilitar informació, com està obligat per llei, al seu grup. De fet, ha advertit que si l’equip de govern no li trasllada la  informació que ha sol·licitat, estudiaran denunciar formalment este cas.

Joan Arques recorda que el març del 2017 ja va haver de recórrer al Consell de la Transparència perquè li facilitaren tota la documentació que havia demanat en temps i forma, d’acord amb el procediment. Entre la documentació demanada a l’equip durant l’any 2016, es trobaven les factures dels dinars que realitzava la corporació municipal en l’anterior legislatura a l’Hotel del Pou de la Neu, quan de tots són coneguts els incompliments del plec de condicions de l’anterior concessionari, que han costat als xixonencs més de 140.000 € .

Davant d’esta situació, el regidor Joan Arques es pregunta «què ha d’amagar PSOE i Més Xixona per a saltar-se la llei. Davant la falta de transparència, l’obscurantisme i la deixadesa de l’equip govern, des de Compromís exigim que ens siga mostrada la informació sol·licitada». Compromís insistit que “és un dret que ens reconeix la llei i que a més a més ens permetrà destapar la mala gestió de l’equip de govern, no d’ara si no de les dos anteriores legislatures”.

 

 

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *