Ni pavelló ni bar

Compromís per Xixona lamenta que els xixonencs hàgem perdut el servei que oferia el bar del poliesportiu. A mitjan de juliol, no hi ha cap indici que ens faça pensar que podrem disposar d’este servei al llarg de l’estiu. Esta instal·lació ha donat sempre molta vida a tots els veïns del poble i enguany ens trobem que ja no la tenim. A cada bugada, perdem un llençol.

Nul·la previsió. Eixes són les paraules que qualifiquen (o desqualifiquen) la inacció de l’equip de govern, conformat per PSOE i Més Xixona. Una mala gestió en tota regla que ha provocat el disgust i la decepció de tots els usuaris del poliesportiu de Xixona. Queda patent novament la desatenció que tenen cap al poble, en un nou capítol de desídia per part del govern municipal. ¿Com pot ser que, coneixent que l’anterior arrendatari deixava el bar el novembre de 2017, no s’haja presentat el nou plec de condicions fins al 28 de maig d’enguany? Com es nota que viuen d’esquena a la població!

Davant d’esta situació, el regidor Joan Arques ha criticat «la incapacitat de gestionar correctament el poble per part de l’actual equip de govern. No ens valen les excuses: es podia haver fet un nou plec de condicions, adequat i apetitós per a qualsevol nou concessionari, i presentar-lo en temps i forma. Però no s’ha fet i ara ens hem quedat, tots els xixonencs i les xixonenques, sense un servei molt valuós. Una pena.»

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *