Compromís demana el clavegueram del carrer Bernat

Compromís per Xixona ha demanat formalment a l’equip de govern (PSOE+ Més Xixona) la realització del clavegueram en el carrer Bernat situat al polígon de Segorb, ja que és una infraestructura prioritària per a donar servici a les empreses allí instal·lades des de fa més de 30 anys.

Compromís subratlla que han demanat cada any en les esmenes als pressupostos municipals la realització d’este clavegueram, però la resposta de l’equip de govern sempre ha sigut la mateixa: un no rotund. A més, també critiquen que es descobrira la inexistència d’esta infraestructura ara fa dos anys. Actualment el projecte d’obra està redactat i està a l’espera de la seua contractació després del nostre treball en l’oposició.

Joan Arques, regidor de Compromís per Xixona, va explicar que «l’equip de govern ja no té cap excusa per a no fer este clavegueram, ja que la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, encapçalada per Rafa Climent, ha concedit a Xixona 1.872.018,45 € per a la millora de tots els polígons industrials del poble. Esperem que abans que acabe la legislatura este obra de sanejament estiga acabada, i que l’equip de govern corregisca finalment la mala gestió en matèria d’urbanisme durant més de 11 anys.»

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *