Compromís denuncia la deixadesa de l’equip de govern pel que fa a la taxa de la brossa

Compromís per Xixona ha criticat durament l’equip de Govern de PSOE+Més Xixona per la nul·la implicació per a acabar amb el greuge comparatiu que patim en les taxes de recollida de la brossa.

La formació valencianista ja va denunciar a l’abril d’enguany que alguns disseminats pagaven taxa i altres no. Però, encara més, la mala gestió d’este equip de govern provoca que alguns locals sense activitat comercial estiguen pagant quan no haurien de fer-ho. I que, en canvi, algunes empreses no abonen res quan sí que els tocaria fer-ho.

Joan Arques, regidor de Compromís per Xixona, va indicar que «resulta incomprensible que encara no hagen fet res, ni tan sols després de la denúncia del passat abril. En l’últim plenari vam preguntar al regidor de recollida de residus, Mario Carbonell, sobre l’anomalia de la Finca de Cano, que no paga, es dedica a depositar les deixalles als contenidors més pròxims, com els de la urbanització dels anglesos, i fins i tot no disposa ni de llicència d’activitat. Esta situació és molt greu perquè perpetua el greuge comparatiu entre els veïns i veïnes de Xixona.»

Per estes raons, Compromís insta l’equip de govern a posar-se a treballar d’una vegada i a tractar d’acabar amb este greu comparatiu, que fa massa temps que perdura. A més, estan perdent l’opció d’invertir els diners no recaptats en benefici del poble de Xixona.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *