Compromís per Xixona reclama una solució a l’entrada de la carretera per Tibi

En el passat plenari d’octubre, Compromís per Xixona ha demanat formalment a l’equip de govern (PSOE + Més Xixona) una solució definitiva a l’entrada de camions de gran tonatge per l’entrada de Tibi.

A l’entrada de la CV-810 existeix un senyal que avisa els camions de gran tonatge de la prohibició de circular per enmig del poble. Això no impedeix la circulació d’estos camions amb els conseqüents embossos en diversos punts, com ara la revolta de l’Escola de Música o el carrer Marcel Mira, que provoquen llargues retencions, danys a vehicles estacionats i, fins i tot, a edificis.

Joan Arques, regidor de Compromís per Xixona, va indicar que «hem reclamat a l’equip de govern una solució immediata per a evitar molèsties als veïns i veïnes de Xixona. No podem esperar que s’instal·len càmeres de seguretat, perquè este problema el tenim de fa anys i l’equip de govern ho consent sense plantejar cap alternativa».

Compromís apunta com a solució demanar que s’instal·le un senyal informatiu en l’eixida de l’autovia A7 cap a Tibi, que indique als vehicles de gran tonatge que no podran accedir a Xixona a través d’eixes vies.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *