L’IBI no baixa

Compromís per Xixona ha lamentat que l’equip de govern (PSOE + Més Xixona) no haja reduït l’IBI aprofitant el plenari extraordinari del passat octubre, després que la formació valencianista presentara una moció l’octubre del 2017 per a demanar un estudi tècnic sobre la disminució d’eixe impost que fugira de cap actuació populista.

Joan Arques, regidor de Compromís per Xixona, va indicar que «no entenem la poca valentia de l’equip de govern a l’hora d’estudiar la rebaixa de l’IBI. Ho van prometre i finalment no ho han complit.»

Arques subratlla la mala gestió econòmica de l’Ajuntament: «Tots els anys sobren diners dels pressupostos per la falta d’execució de moltes partides, de manera que el romanent al banc supera ja els 6 milions d’euros. És molt difícil explicar als ciutadans que els impostos no baixen mentre no fem més que estalviar uns diners que després no podem tocar. I, per molts anuncis que facen, encara estem sense pavelló, ni biblioteca, ni pistes de pàdel, ni una piscina coberta en condicions.»

Per estes raons, Compromís defensa que es reduïsquen els impostos i les taxes, o bé que es redacten uns pressupostos realistes, que servisquen per a fer de Xixona un poble molt més atractiu des del punt de vista residencial, laboral o turístic.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *