Comunicat de Compromís per Xixona

Xixona construirà un pavelló de 4 milions d’euros. És la decisió del PSOE i de Més Xixona. Els diners els aportarà íntegrament l’Ajuntament.

D’on ixen eixos diners? Són els diners que, durant anys, l’Ajuntament ha acumulat després de no executar els pressupostos i de no fer les inversions pertinents.

Necessitem un pavelló? Sí, és una instal·lació beneficiosa. Necessitem este pavelló, tan car? Sempre hem dit que no. Pobles pròxims tenen bons pavellons que han costat vora 1 milió d’euros. També ho deia Més Xixona en 2015, però ara ho han oblidat, juntament amb la coherència.

Xixona perd població. Som, ara, vora 6.800 persones censades. La prioritat ha de ser revertir-ho. Oferir condicions a la gent jove perquè es quede ací a viure: formació, transport, treball, vivenda, oci.

Els 4 milions d’euros s’han de destinar a tot això.

I sí, entre tot això, també a un pavelló. A un pavelló que coste 1 milió d’euros, i no 4. Perquè no fa falta que hi càpien 2.300 persones, ni que tinga sòl radiant, ni que siga el més espectacular de la contornada.

No confiem que recapaciten. Només confiem que esta decisió sense consens no ens hipoteque com a poble.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *