Compromís es congratula de la reutilització de l’aigua depurada

Compromís per Xixona ha expressat la satisfacció que per fi es reutilitzarà aigua depurada per al reg. Este aprofitament ha sigut possible gràcies a les gestions realitzades per Compromís per Xixona i també per la comunitat de regants, creada per desencallar este projecte.

Actualment la comunitat de regants es troba realitzant proves per comprovar que la infraestructura no presenta cap desperfecte ni fuita d’aigua. Cal recordar que esta instal·lació es va finalitzar l’any 2007, però fins ara no l’havia utilitzada mai ningú.

Joan Arques, regidor de Compromís per Xixona, va indicar que «finalment el temps ens ha donat la raó pel que fa a la reutilització de l’aigua per a l’agricultura. No caben més excuses per part d’este equip govern per a no recolzar esta iniciativa tan beneficiosa que repercutirà positivament en l’economia del nostre poble. Continuaré reivindicant el recolzament a esta comunitat de regants, ja que ningú ha fet res per ells des de fa més de 12 anys. Si els equips de govern anteriors hagueren apostat per este projecte, es podria haver reduït la tarifa industrial d’aigua del polígon de l’Espartal, amb un tractament terciari.»

En este sentit, Compromís subratlla que si tenen poder de decisió a partir de maig de 2019 ajudaran esta comunitat de regants i, a més a més, reduiran la tarifa de l’aigua industrial per potenciar la instal·lació d’empreses noves i fer més competitives les actuals.

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *