Compromís per Xixona ha criticat durament l’equip de govern (PSOE + Més Xixona) per tindre les 3 licitacions municipals de restauració desertes.

En primer lloc, l’hotel del Pou de la Neu fa més de 3 anys que està tancat. Recordem que els diners utilitzats per a restaurar-lo van superar els 160.000 €. A hores d’ara, continua generant un cost diari de despesa i llançant-se a perdre la inversió realitzada.

En segon lloc, el bar del poliesportiu continua tancat des de desembre de 2017. Molts usuaris han expressat la seua indignació per no poder prendre ni un refrigeri a l’estiu, en eixir de la piscina. I és que no disposar d’este servici suposa una gran pèrdua en qualitat de vida per a Xixona.

Per últim, el bar del parc del Barranquet, molt freqüentat durant tot l’any i especialment en els actes de festes de Moros i Cristians, també ha tancat recentment.

Paradoxalment, esta situació es dona després que el març de 2018 s’aprovara per unanimitat una moció de Compromís que pretenia millorar el control i el funcionament d’estes 3 concessions municipals. Ara ja no queda res a millorar.

Joan Arques, regidor de Compromís per Xixona, va indicar que «este fet evidencia que la gestió municipal és desastrosa. És injustificable que estes 3 licitacions continuen tancades i generant despeses diàries. L’equip de govern està d’esquenes a les peticions i les necessitats reals de la gent de Xixona. No tenen ganes de treballar pel seu poble, només de fer-se fotos.»