Compromís per Xixona aposta per canviar la ubicació de l’AFA. A hores d’ara, s’ubica en els baixos de la casa Pòsit, a les antigues oficines de Colefruse.   

La compra per part de l’Ajuntament de l’edifici situat al carrer de la Torre de les Maçanes seria una solució definitiva a la demanda dels usuaris de l’AFA. L’accés és immillorable per a l’autobús, ja que disposa d’una entrada per la part de darrere al costat del parc del Barranc de la Font. També cal destacar la lluminositat de la futura ubicació i la disponibilitat d’ascensor.

Joan Arques, regidor de Compromís per Xixona, ha indicat que «si tenim responsabilitat de govern a partir de maig, plantejarem l’adquisició d’este edifici, perquè té millors condicions per a donar un servei més complet a més persones que el necessiten, tant de Xixona, com d’altres poblacions. Això afavorirà que mancomunem les despeses i que millore la qualitat del servei».

En este mateix sentit, Compromís planteja ampliar-ne les funcions i convertir-lo també en un centre de dia per a persones majors, conservant els serveis personalitzats per a persones amb deteriorament cognitiu, amb una ampliació del catàleg de serveis especialitzats per a altres perfils ocupacionals.