Resultats de les eleccions municipals a Xixona
Resultats de les eleccions municipals a Xixona

Després dels resultats electorals que s’han produït este diumenge, des de Compromís per Xixona volem expressar la nostra satisfacció per tornar a tindre representació en el nostre Ajuntament.

Especialment, volem agrair la confiança que han depositat en nosaltres les 280 persones que han recolzat la nostra candidatura local i les 548 que han donat suport a la candidatura autonòmica que ha encapçalat, amb tant d’èxit, Mònica Oltra.

Volem dir-vos que, per a nosaltres, el resultat de les eleccions municipals, amb 1 regidor i un 7,3% de vot, i de les autonòmiques, amb un excel•lent 13,9% al nostre poble, és una gran responsabilitat, que assumim amb valentia i, també, amb molta alegria.

Finalment, volem felicitar el partit que ha guanyat les eleccions a Xixona, el PSOE, i en concret la seua candidata, Isabel López, que ha aconseguit revalidar la majoria, tot i que, en esta ocasió, relativa. Com també a tots els partits que han aconseguit representació al nostre consistori: Més Xixona, PP i C’s.

Resultats de les eleccions autonòmiques a Xixona
Resultats de les eleccions autonòmiques a Xixona