Compromís per Xixona denuncia el pèssim servei respecte als lavabos públics que per part de l’Ajuntament s’està donant a les usuàries i usuaris del Barranc de la Font en plena “temporada alta” d’activitats i actes a aquest recinte.

El portaveu de la formació, Joan Arques, ha recordat que «a principis de juliol, des de Compromís ens vam avançar a l’equip de govern i vam sol·licitar per Registre d’Entrada la instal·lació de mòduls de lavabos prefabricats, com així era habitual abans al pati del CEIP Eloi Coloma o continua fent-se any rere any a l’avinguda de la Constitució amb motiu de la Fira de Nadal. Estos mòduls es tornen totalment necessaris davant la gran afluència de públic al Barranquet durant els mesos d’estiu, i el fet que els lavabos existents a l’edifici del bar són totalment insuficients i estan lluny d’on tenen lloc els actes».

En opinió d’Arques, «els pocs sanitaris individuals que s’han habilitat amb presses i correres per part de la Regidoria de Festes estan demostrant estos dies la falta de previsió del govern municipal, que podria haver gestionat en temps i forma esta qüestió i haver disposat als veïns i veïnes d’uns mòduls adequats a la demanda existent del servei».