Compromís a través del nostre Grup Municipal a l’Ajuntament hem requerit formalment a l’equip de govern (PSOE-Ciudadanos) a través d’un prec escrit per a què intervinga en la millora del parc del Través.

El nostre regidor Lucas Sirvent ha indicat que «la cal·listènia és una pràctica esportiva que ha anat guanyant popularitat amb el temps, també en el nostre poble, on fins i tot ha arribat a formar part de l’oferta de les escoles esportives municipals. L’interés que desperta, especialment entre els més i les més joves, obliga a que des del Consistori es mantinga en les millors condicions la zona de cal·listènia amb què comptem al parc del Través».

És per això que hem proposat la instal·lació d’un encoixinat de cautxú o similars que substituïsca l’actual grava, un terreny que no és ni el més còmode ni el més segur per a la pràctica d’esta modalitat esportiva, donat que pot arribar a provocar danys als esportistes. Aquesta superfície encoixinada, del mateix tipus del que pot trobar-se als parcs infantils, és la tònica general en les instal·lacions de cal·listènia existents a altres municipis.

Sirvent ha afegit que «a més a més, el manteniment general del parc del Través també demana una revisió a fons amb treballs de jardineria, podes i plantació de nous arbres als buits existents, així com una batuda per a la neteja de la zona o esborrar els “graffiti” que s’hi poden trobar».