Compromís per Xixona ha considerat “inadmissible” la demora que s’està produint en l’obertura de l’hotel del Pou de la Nou, en la Carrasqueta, després que el contracte per a la seua gestió i explotació duga formalitzat des del passat mes de juny.
Joan Arques, regidor i portaveu de la coalició, ha assenyalat que «no podem més que mostrar la nostra decepció novament per aquest contratemps. L’adjudicació d’aquest servei va ser aprovat pel Ple de l’Ajuntament al mes de maig i el contracte es va signar a principis de juny, és a dir, fa pràcticament 4 mesos, i estem comprovant com no només l’hotel no s’ha obert al públic, sinó que, ni s’ha començat a executar les obres a les quals es va comprometre l’empresa adjudicatària, ni s’ha començat a habilitar mínimament les instal·lacions. És com si ningú haja estat allí en tot l’estiu».
Arques valora que «és una vertadera llàstima veure com sumem un nou estiu amb el Pou de la Neu tancat, i ja van en total 4 anys de clausura d’una infraestructura bàsica per a promoure l’activitat turística al nostre municipi».
La formació valencianista demanarà al Ple d’aquest mes de setembre explicacions d’aquesta situació a l’equip de govern i insta a que se li trobe solució d’una volta per totes.