Compromís per Xixona hem registrat a través del nostre grup municipal a l’Ajuntament un prec escrit per a què des del consistori es procedisca a la reparació dels elements de senyalització turística ubicats en el sender ecològic situat en les immediacions del Pou del Surdo, en la serra de la Carrasqueta.

El nostre regidor Lucas Sirvent ha assenyalat que «hem requerit tant a la Regidoria de Medi Ambient com a la de Turisme per a què, o reparen, o directament retiren tota esta senyalística i hi instal·len una de nova. És de tot punt intolerable donar aquesta imatge als veïns, senderistes i visitants, que es troben esta imatge de deixadesa en un marc incomparable com és el de la Carrasqueta, junt al Pou de la Neu, l’hotel annex, que encara no ha reobert, o el mirador inaugurat fa 1 any escàs».

«L’estat actual d’estos senyals no és només fruit del pas del temps des de fa anys o de les inclemències de l’oratge de la zona, sinó també pel seu nul manteniment, i no ho podem entendre perquè arreglar-ho no ha de costar una gran quantitat de diners i podria gestionar-se fàcilment amb una contractació menor. El que no pot ser és que Xixona continue tenint esta carta de presentació als visitants, especialment enguany en què, donades les circumstàncies pel coronavirus, el turisme d’interior experimentarà un gran auge. El nostre poble ha d’estar a l’altura», ha afegit Sirvent.