Compromís per Xixona ha reclamat en un prec enregistrat per escrit a l’Ajuntament, i que es debatrà en el Ple del pròxim 28 de novembre, que es porten a terme els treballs de reparació dels escocells situats a dues bandes de l’avinguda de la Constitució (la Plaça).

En paraules del regidor de Compromís, Lucas Sirvent: «Els escocells ubicats al llarg de les voreres de la Plaça duen mesos deteriorant-se i presenten un estat de deixadesa inacceptable, a més, representen un vertader perill per als i les vianants. De fet, coneixem almenys un cas d’un accident que va patir una veïna gran el passat mes de juny provocat per la mala situació d’estos elements urbans».

Sirvent valora que «al Ple de juliol ja vam demanar a l’equip de govern aquesta reparació, i se’ns va indicar que s’esperaria a després de les festes de Moros i Cristians per a realitzar-la. Doncs bé, estem a mitjan novembre i no s’ha fet res al respecte. Li demanem celeritat a l’equip de govern i ens preguntem si és esta la imatge d’abandó del poble que volen projectar cara a la Fira de Nadal, per a la qual a penes queden tres setmanes».