Compromís per Xixona ha celebrat l’adjudicació per part de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, liderada per Rafa Climent (Compromís), de quatres noves parcel·les, que sumen més de 5.500 m2, al polígon industrial de l’Espartal III.

El regidor i portaveu local de Compromís, Joan Arques, ha assenyalat que «des de Compromís agraïm i valorem l’esforç del conseller Climent i de tot el seu departament pel treball realitzat estos últims mesos, i que ara comença a donar els seus fruits, de promoció de les àrees industrials del nostre municipi a través de preus competitius i condicions atractives per tal que noves empreses s’hi instal·len».

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), que va tancar aquesta operació abans de la declaració de l’estat d’alarma, ha adjudicat tres parcel·les que sumen 3.820 m2 a l’empresa Bechinatural Nutrition SL, dedicada a productes de nutrició i bellesa, el que suposarà una inversió d’1.000.000 € i la generació de 24 llocs de treball. Així mateix, la terronera Turrones Picó ha sigut adjudicatària d’una altra parcel·la de 1.755 m2 que permetrà una inversió de 830.000 € i la creació de 3 nous llocs de treball.

«Tot i que lamentem haver-nos d’enterar per la premsa i no per l’equip de govern, es tracta sens dubte d’una molt bona notícia en aquests temps complicats i d’incertesa per a l’economia local. El reforç i l’especialització d’un sector industrial de qualitat, competitiu i arrelat a les nostres comarques és la millor aposta davant la crisi econòmica que malauradament vindrà», ha valorat Arques.